fbpx
Annonce

Ter Stegen genoptog i dag træningen med holdet

Peter Vyff - 26.01.24

// Ter Stegen

Barca har efterhånden måtte undvære Marc-André ter Stegen i hele 14 kampe, siden hans rygskade i efteråret. Tyskeren nærmer sig dog hastigt et comeback, og i dag geoptog han træningen med resten af holdkammeraterne.

Xavi har haft særdeles svære arbejdsbetingelser i denne sæson, hvor holdet nærmest har været historisk hårdt ramt af skader. Cheftræneren har været uden adskillige nøglespillere i længere perioder, deriblandt Marc André ter Stegen.

Landsholdsmålmanden har ikke stået til rådighed i mere end to måneder, efter han måtte lade sig operere i ryggen i slutningen af sidste år. Den 31-årige Ter Stegen var dog i dag tilbage på træningsanlægget Ciutat Esportiva, hvor han ifølge avisen Mundo Deportivo fik lidt græs under fødderne, inden han fortrak sig til fitnesscenteret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alt tyder derfor på, at tyskeren snart nærmer sig et comeback, hvilket han også selv proklamerede for nogle uger siden. Det er et kæmpe boost for Barca, der trods fine præstationer fra reservemålmanden Iñaki Peña, fortsat er bedre stillet med Ter Stegen i målet.

Det giver med sikkerhed også en øget tryghed til holdets forsvarsspillere, der er vant til at spille med tyskeren i bagkæden. Og hvis målmandens restitution holder stik, forventes han tilbage mod Granada, som Barca tager imod på hjemmebane den 11. februar.

Catalanernes førsteprioritet er dog at få tyskeren klar til det første opgør i Champions League, hvor modstanderen den 21. februar er Napoli på udebane.



 

.:FORSIDE:.