fbpx
Annonce

Spillerne og staben har taget bussen til Villarreal

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.11.21

© Getty Images
// Villarreal

instabar

 

Når spillerne skal til udekampe er det mest normalt, at holdet flyver til destinationen, hvor de skal spille, men til dagens udekamp mod Villarreal har spillerne og staben taget den ca. tre timer lange bustur sydpå af østkysten.

Den nærmest belligende større lufthavn til Villarreal havde været lufthavnen i Valencia, men fra Valencia til Villarreal er der omkring en times kørsel. Derfor har vurderingen været, at det ville give bedst mening at tage bussen til aftenens sene udebanekamp.

 

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


For det meste flyver spillerne til udekampe, da det ofte er lange afstande der skal køres i bus, mens det også er hurtigere at flyve. Men der er altså tilfælde, hvor holdet tager bussen. I tilfælde som det har været i dag har afstanden og køretiden ikke været det helt store.

Dertil er der god tid til at køre til Villarreal i dag med en sen aftenkamp klokken 21.00. Spillerne kørte afted fra Barcelona lidt over 10.00 og ankom til Castellón nær Villarreal omkring tre timers tid senere. Her har spillerne opholdt sig og ladet op til aftenens kamp.

Barca har i nyere tid taget bussen til en udebanekamp med en længere afstand. Tilbage i 2010 blev klubben tvunget til at køre til Milano i bus til Champions League-kampen mod Inter, da den islandske vulkan Eyjafjallajökull forårsagede askekyer over Europa, der forhindrede fly i at flyve.

Se her lidt billeder og en video fra spillernes afrejse tidligere i dag:





.:FORSIDE:.