fbpx
Annonce

Simon Kjærs skade kan åbne døren for Umtiti

FCBARCELONA.DK - 04.12.21

// Samuel Umtiti

instabar


Simon Kjær pådrog sig en alvorlig knæskade i onsdags og der venter danskeren en pause på seks måneder. Milan er på udkig efter en erstatning og her skulle Samuel Umtiti være en af de kandidater der er i spil.

Samuel Umtiti får ingen spilletid i Barca og derfor har klubben flere gange forsøgt at sende franskmanden til en anden klub, men det har han modsat sig. Han har fastholdt håbet om, at han kunne komme tilbage og få en fremtrædende rolle på holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ikke lykkes og heller under Xavi er det blevet til spilletid. Det kan måske få Umtiti til at se realiteterne øjnene og kigge på alternativer til Barca. Her kunne Milan ligne god mulighed for den centrale forsvarsspiller.

Det forventes at Milan vil udnytte januars transfervindue til at erstatte Simon Kjær og ifølge Sky Sports, står netop Umtiti højt på italienernes liste over kvalificerede kandidater.

For Barca vil det være godt at komme af med Umtiti, for det vil skabe plads til en eller flere af de forstærkninger som Xavi ønsker sig til januar.

.:FORSIDE:.