Setién: 'Vi burde ikke være kommet i denne situation'

FCBARCELONA.DK - 28.06.20

// Celta // Setien

Det var en tydeligt skuffet, men også ærlig Quique Setién, der holdt pressemøde efter 2-2 kampen mod Celta. Han ærgrede sig over, at holdet ikke fik mere ud af det klare overtag de første 45 minutter.

'De satsede meget i de sidste minutter og lykkedes med at få et mål, der gav dem det ene point. Vi burde ikke være kommet i denne situation, for vi var klart det bedste hold i første halvleg. Vi burde være gået til pause med et bedre resultat' indledte Barca-træneren.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Muligheden for at vinde mesterskabet:
'Det er rigtigt, at vi var to point foran og nu, hvis vores rivaler vinder, får de det samme forspring. Vores fejlmargen bliver hele tiden mindre og i teorien skal vi nu vinde det hele og håbe på fejl fra vores rival. Vi vil forsøge at hente samtlige point og så må vi se, om vi kan blive lidt mere skarpe, så det kan lykkes for os'.

Hvorfor startede Griezmann ude?
'Jeg tænker ikke på om det er dyre eller billige spillere. Forleden brugte vi en opstilling og i dag en anden. I sidste uge spurgte I efter Ansu og Riqui og nu Griezmann. Det er trænerens valg og jeg tager beslutninger ud fra hvad jeg mener er til holdets bedste'.

Problemer med spillet:
'Det er rigtigt, at vi mangler at omsætte vores spil til mål. Den overlegenhed vi viste i første halvleg, burde være nok til at skabe et resultat. Vi har det svært og situationen er ikke god for os. At det er svært svækker vores selvtillid. Det er en situation vi må acceptere og som vi skal forsøge at ændre og forbedre'.

Hvorfor har Barca det svært på udebane?
'Jeg kunne nævne tusinde ting og jeg tror ikke der er en enkel grund. Vi ville selvfølgelig gerne være bedre i mange aspekter. Vi er offensive og forsøger at vinde kampene ved at være på modstandernes banehalvdel, men det giver også modstanderne muligheder'.

Hvem foretrækker Setién på midten af Riqui Puig og Arthur?
'Jeg vil ikke sammenligne Riqui med Arthur. De bidrager med hver deres ting. Vi har også andre spillere, som er skadet. Det er svære beslutninger, men jeg skal tage dem. Det vigtigste er, at de gør det godt når de spiller'.