fbpx
Annonce

Setién: 'Arthur har til tider været for svingende'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 27.06.20

© Getty Images
// Arthur // Setien

Ved gårsdagens pressemøde gik Quique Setién i detaljer med situationen omkring Arthur. Barca-trænerens udtalelser var overraskende kontante og lagde ikke ligefrem låg på rygterne om et Juventus-skifte.

Forud for aftenens udekamp mod Celta Vigo blev Quique Setién bedt om at kommentere rygterne om Arthur. Brasilianeren er længe blevet rygtet til Juventus, og skiftet ligner mere og mere end formalitet, hvis man skal tro diverse medier.

'Jeg sætter fortsat min lid til Arthur. Han vil træne med os og rejser med til Vigo. Vi kommer til at få brug for ham. Vi håber, at de mange rygter ikke smitter af på ham og at han yder sit bedste, hvis han ender med at skulle spille' udtalte Setién, som efterfølgende understregede, at corona-pausen ikke har gjort arbejdsbetingelserne lettere, på grund af de mange sommertransferrygter.

'Det der lige nu foregår, er ikke normalt. Virkeligheden er, at enhver spiller i denne situation må forstå, at sæsonen ikke er slut. De må derfor gøre deres ypperste for at sætte et positivt aftryk, indtil de er rejst. Der er fortsat vigtige kampe, der skal spilles, og jeg er sikker på, at Arthur - ligesom resten af holdkammeraterne - ønsker at slutte sæsonen godt af og vinde trofæer' fortsatte træneren.

'Klubben har ikke fortalt mig, at Arthur forlader os. Han kommer til at blive hos os indtil den sidste kamp Det er en kendsgerning. Han er nødt til at give alt i den klub, som betaler hans løn, indtil den sidste dag' slog han Barca-træneren fast.

Setién var dog ikke bleg for at smide nogle radikale kommentarer i Arthurs retning, da han blev bedt om at kommentere den mulige afsked fra et sportsligt perspektiv. 'Generelt er der spillere, ikke kun Arthur, hvor de høje forventninger aldrig bliver indfriet. Jeg ved ikke, om han rejser. Der vil være folk, som mener, at det er bedst at beholde ham på grund af hans alder. Andre vil mene det modsatte' lød det direkte fra Setién.

'Siden jeg ankom, har han virkelig forsøgt at tage de ting til sig, vi har bedt ham om. Nogle gange har han været for svingende, men det er ikke let at ændre på en spiller, som andre trænere har fortalt er meget dygtig. Arthur har været vant til at blive bedt om at holde på bolden. Nu kommer vi og fortæller ham, at han kun bør have en eller to berøringer. Det har været svært for ham, men han er på rette vej. Det vil gøre ham til en endnu bedre spiller' forklarede træneren videre.

Quique Setién lægger således ikke skjul på, at han ikke just har været tilhænger af Arthurs spillestil med mange træk og berøringer, hvilket meget vel kan være en af hovedårsagerne til, at brasilianeren lige nu står med det ene ben i Juventus-lejren.

.:FORSIDE:.