fbpx
Annonce

Sergi Roberto reddede Barca fra katastrofen

FCBARCELONA.DK - 21.12.23

 


Havde det ikke været for Sergi Roberto, var Xavi måske ikke længere træner for Barca. Holdets anfører scorede to gange i 3-2 sejren over Almería og reddede dermed holdet fra en ren ydmygelse mod bundholdet.

Trods sin rolle som førsteanfører har Sergi Roberto tilbragt meget tid på bænken i denne sæson, men mod Almería startede han på banen og det skulle vise sig at være en god idé. Han spillede nemlig en af sine bedste kampe i flere år.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det blev en aften opad bakke for Barca, hvor flere af spillerne virkede sløve og uoplagte, men Sergi Roberto forsøgte konstant at piske holdkammeraterne frem og råbe dem op. Han viste den attitude som Xavi efterlyste på sit pressemøde efter kampen.

Da kampen blev fløjtet af stod Sergi Roberto tilbage som matchvinder. Han bragte Barca foran 2-1 efter en times spil og i det 83. minut satte han den forløsende scoring ind til 3-2. Derudover havde han også et brag af et skud på overliggeren i kampens slutfase.

Sergi Robertos indsats og hans to mål var afgørende for, at Barca fik alle tre point mod Almería. Havde Barca smidt point kan det ikke afvises, at Xavi var blevet fyret, for der var tale om La Ligas absolutte bundprop.

Nu fik holdet den ventede sejr og Sergi Roberto fik vist, at man altid kan regne med ham, når han bliver sendt på banen.



// Sergi Roberto // Almeria
.:FORSIDE:.