fbpx
Annonce

Schreuder: 'Vi kan stadig vinde ligaen'

FCBARCELONA.DK - 08.05.21

© Getty Images
// Atletico Madrid // Schreuder

På grund af Koemans karantæne, var det igen Alfred Schreuder der stod på sidelinjen, da Barca spillede 0-0 mod Atlético Madrid. Efter kampen ærgrede han sig over resultatet, men han har ikke opgivet at vinde ligaen.

'Vi vidste at det ville blive en meget svær kamp. Vi havde en god mulighed til Messi i første halvleg og en anden til Dembélé i anden halvleg. Vi havde bolden mest, men vi vidste at Atlético ville spille meget defensivt. Vi oplevede problemer i første halvleg, men vi kunne have vundet kampen i dag. Det havde vi chancerne til' indledte han.

'Vi gik efter at vinde kampen, men vi fortsætter i uændret position, to point efter Atlético. Vi må fokusere på den næste kamp' fortsatte han.

Her er hvad Koemans assistent ellers sagde:

Mulighederne i ligaen:
'Vi ved at vi nu må afvente resultaterne af andre kampe. Vi må se hvordan det går mellem Real Madrid og Sevilla. Vi ved at vi er afhængige af andre, men det er stadig muligt at vinde ligaen. Vi er hvor vi for tre måneder siden gerne ville være'.

Nederlag mod både Atlético og Real Madrid:
'Det er to rigtig gode hold. Vi har skabt farlige chancer mod dem, men måske ikke nok, fordi de har gode hold'.

Busquets' hovedskade:
'Jeg har netop talt med ham og det ser ud til, at han har det godt. Vi må dog lige afvente de undersøgelser han skal igennem på hospitalet'.

Betydningen af Busquets skade:
'Vi måtte omorganisere vores midtbane. Han giver os altid ro på sin position og vi mistede organisationen lidt'.

.:FORSIDE:.