fbpx
Annonce

Schreuder: 'Fantastisk at Memphis kommer til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.06.21

// Frenkie de Jong // Depay // Schreuder


Alfred Schreuder er henrykt over at få sin landsmand Memphis Depay til den catalanske storklub, som officielt blev annonceret som ny spiller i Barca i weekenden. Schreuder mener catalanerne får en angriber med store kvaliteter.

'Det er fantastisk, at Memphis kommer til Barca. Han er en rigtig god spiller og vi kender alle de kvaliteter han har. I det defensive arbejder han også godt. Læg dertil, at han har personlighed' sagde Alfred Schreuder til hollandsk tv om tilgangen af Memphis.

Koemans assistent lagde også vægt på, at Memphis ikke kun består af ren talent. 'Han arbejder også for holdet. Mentaliteten han har er virkelig stærk og han kan spille alle tre pladser i front. Specielt som spidsangriber eller i venstre side er Memphis ekstremt god' sagde Schreuder videre.

Med tilgangen af Memphis kommer der endnu en hollænder til Barca i tillæg til Koeman, Schreuder, De Jong og tildels også Sergino Dest, som er halv amerikaner og halv hollænder. Netop De Jong fik også en kommentar med på vej vejen.

'Ronald Koeman har arbejdet meget intenst med Frenkie i sæsonen for at sikre sig, at han ville påtage sig mere ansvar' afsluttede Schreuder om midtbanespilleren, som viste sig at være en af de vigtigste og mest benyttede spillere for catalanerne i sidste sæson.

.:FORSIDE:.