Samuel Umtiti fik endelig comeback for Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.12.20

// Umtiti // Juventus

Selvom Barca fortjent tabte til Juventus tirsdag aften i Champions League gruppespillet, så var der gode nyheder for Samuel Umtiti, da han blev skiftet ind til sit comeback for Barca. Franskmanden fik 35 minutter på banen.

Det er ikke meget man har set til den franske forsvarsspiller Samuel Umtiti i det sidste halve år for catalanerne. Han har været plaget af problemer med knæet og det har holdt ham ude siden i sommer. Mod Juventus spillede han sin første kamp for Barca i denne sæson.

Efter 55 minutters spil i kampen mellem Barca og Juventus blev Umtiti skiftet ind, da han erstattede Clement Lenglet, der spillede med et gult kort. Umtiti gjorde ikke meget væsen af sig og man kunne ikke klandre ham for de mål, der blev lukket ind.

Der var dog en situation hvor Umtiti ikke så for god ud, som var tæt på at koste en 0-4 føring til Juve. Umtiti vandt ellers først klogt bolden foran Cuadrado, men siden mistede han den til colombianeren, som fik en chance for at score.

Trods nederlaget til italienerne glæder Umtiti sig helt sikkert over sit comeback for Barca. Det har været en frusterende tid for franskmanden det sidste halve år, men nu kan den 27-årige forsvarsspiller endelig se fremad.