fbpx
Annonce

Riqui Puig: 'Jeg føler mig som en fodboldspiller igen'

FCBARCELONA.DK - 05.12.21

// Riqui Puig

Riqui Puig kom på banen i opgøret mod Betis og spillede en lille time. Efter kampen ærgrede han sig over nederlaget, men samtidig glædede han sig over, at han får mere spilletid under Xavi, end han fik af Koeman.

Der var spillet lidt over en halv times af opgøret mod Betis, da Gavi måtte forlade banen efter at havde slået sit hoved. Xavi valgte at sende Riqui Puig i aktion og det glædede catalaneren sig over, da han udtalte sig til Barca TV efter kampen

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


'Alle fodboldspillere ønsker at få minutter og det får jeg lidt efter lidt. Jeg er meget glad for at kunne føle mig som en fodboldspiller igen' kom det fra midtbanespilleren.

Samtidig med glæden over spilletid, ærgrede Puig sig over nederlaget. 'Vi tager hjem med en dårlig smag i munden på grund af de tre point vi har mistet. Det eneste vi kan gøre er, at fortsætte' kom det fra ham.

Til sidst så han frem mod næste opgave, der er den svære kamp mod Bayern München i Champions League gruppespillet. 'Vi har tre dage til komme os inden vi skal til München. Det er en ren finale og vi tror alle på det. Vi står sammen og vil give alt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.