fbpx
Annonce

Riqui Puig er ikke lykkedes med at overbevise Xavi

FCBARCELONA.DK - 16.01.22

// Riqui Puig

ps5 art


Da Xavi overtog trænersædet fra Ronald Koeman håbede Riqui Puig på nye muligheder for spilleitid, men det er ikke meget man har set til midtbanespilleren. Det er tydeligt, at Xavi ikke er overbevist om Puigs kvaliteter.

Da Koeman var træner udtalte han flere gange offentligt, at det bedste for Riqui Puig ville være at blive lejet ud, så han kunne få spilletid og udvikle sig. Riqui Puig ville dog ikke væk, men blev og kæmpede for sin chance.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Xavi kom til håbede Puig på en ny start, for med sin baggrund i La Masia og en meget teknisk spillestil, burde det være noget Xavi kunne bruge. Her mere end to måneder senere, er situationen stort set den samme for Puig.

Kun to gange er Puig startet inde med Xavi som træner, mod Linares i Copa del Rey, hvor reserverne traditionelt spiller mod små hold, samt mod Mallorca, hvor Barca manglede hele 17 spillere på grund af skader og corona.

Ellers har Xavi sendt Puig på banen i seks opgør, men altid sent i kampene. Samlet set har Riqui Puig kun spillet 355 minuter på hele sæsonen og det vidner om en spiller med en perifær rolle i truppen.

Xavi har tydeligvis langt mere fidus til Gavi og Nico, samt naturligvis Pedri, der netop er vendt tilbage fra sin skadesperiode. Derfor ligner det fortsat en svær kamp for Riqui Puig at få den ønskede spilletid.

Riqui Puig har i en årrække været betragtet som et stort talent fra La Masia, men han er efterhånden fyldt 22 år, uden at han for alvor har fået gang i sin seniorkarriere. Spørgsmålet er om han til sommer ser realiteterne i øjnene og vælger at skifte klub.

.:FORSIDE:.