fbpx
Annonce

Real Madrid slog Atlético Madrid i lokalderby

FCBARCELONA.DK - 13.12.20

// Suárez // Atletico Madrid


Real Madrid trak lørdag aften det længste strå, da de i lokalderbyet på hjemmebane mod ligaens førsteplads fra Atlético Madrid vandt med 2-0. Resultatet betyder, at toppen i ligaen bliver samlet yderligere.

Atlético Madrid var inden lørdagens runde på førstepladsen i den spanske liga og det er de stadigvæk, selvom de lørdag aften med Luis Suárez med fra start måtte indkasere et nederlag på 2-0 til Real Madrid. Casemiro bragte hjemmeholdet foran på et hovedstød i første halvleg, mens et skud af Carvajal gik på stolpen, hvor efter bolden fløj ind i Jan Oblak, inden den strøg i mål.

Med sejren til Real Madrid betyder det, at toppen i den spanske liga bliver presset mere sammen. Atlético Madrid fører med 26 point med 11 kampe spillet, mens Real Sociedad følger med 25 point efter 12 kampe. Real Madrid indtager tredjepladsen med 23 point efter 12 kampe.

Inden Barcas kamp i dag klokken 21.00 mod Levante ligger catalanerne nede på en 10. plads med 14 point. Catalanerne har dog kun spillet 10 kampe og vil med sejre i de to manglende kampe kunne komme blot tre point efter Real Madrid.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.