fbpx
Annonce

Rayo Vallecano er stærke hjemme på Vallecas

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.01.21

© Getty Images
// Rayo

I 1/8 finalen i Copa del Rey venter det madrilenske hold Rayo Vallecano fra den næstbedste spanske række i aften for Barcas vedkommende. Her skal catalanerne holde fokus i hele kampen, da Rayo er stærke på deres hjemmebane.

Rayo Vallecano rykkede ned som det dårligste hold i La Liga i 2019 til La Liga 2, men i denne sæson kæmper de med om oprykning til Spaniens bedste fodboldrække. Barca skal dermed være påpasselige i aftenens kamp, for Rayo er et godt hold.

Madrilenerne er især stærke på hjemmebanen i Madrid på Estadio de Vallecas, for holdet har hentet langt hovedparten af deres point i den næstbedste spanske fodboldrække på hjemmebane i denne sæson. Barca er dog i god form på udebane med flere sejre i januar måned. Det lægger op til en tæt kamp i aften, selvom det et hold fra 2. division A, som venter.

Barca må igen i aften undvære de skadede spillere Piqué, Sergi Roberto, Coutinho og Ansu Fati, men Dest er heller ikke med, da han er ude med småproblemer. Til gengæld er Messi igen med i truppen efter, at han har siddet ude i to kampe med karantæne. Rayo ser kun ud til at have målmanden Miguel Morro på skadeslisten op til kampen.

Rayo ledes af den 38-årige træner Iraola Andoni, der har en fortid som spiller i Athletic Bilbao. Kigger man på den trup han har til rådighed, er der ikke mange kendte navne, men den tidligere Atlético Madrid-spiller Mario Suárez, det tidligere Manchester United talent Bébé fra Portugal og den tidligere Premier League-angriber Leonardo Ulloa, der vandt det engelske mesterskab med Leicester i 2016, er måske spillere fra Rayos trup som flere kender til.

Pokalkampen mod Rayo Vallecano starter klokken 21.00 og den vises ikke i dansk tv.

.:FORSIDE:.