fbpx
Annonce

RAC1: Barca meddeler Neymar, at de vil købe ham nu

FCBARCELONA.DK - 28.04.21

// Neymar


Onsdag eftermiddag startede rygterne om Neymar endnu gang i forbindelse med meldingerne om en kommende sponsoraftale. Nu meddeler radiostationen RAC1, at Barca allerede har meddelt Neymar, at de vil hente ham til sommer.

Man orker det næsten ikke, men onsdag fylder Neymar og hans mulige skifte tilbage til Barca igen forsiderne. Det hele blev i første omgang sat i gang af nyheden om, at Joan Laporta er tæt på at skaffe en sponsoraftale til en værdi af 3,7 milliarder kroner.

Denne nyhed blev kort tid efter fulgt op af historien om, at Joan Laporta vil bruge netop disse penge til at forlænge med Lionel Messi og samtidig hente Neymar tilbage til Camp Nou denne sommer.

Onsdag eftermiddag er det så den catalanske radiostation RAC1, som normalt har gode kontakter i Barca, der kan afsløre, at Joan Laporta allerede har meddelt Neymar, at man vil hente ham til sommer. Neymar har som bekendt kontraktudløb i 2022 og derfor er PSG tvunget til at sælge brasilianeren, hvis han ikke vil forlænge sin kontrakt og hvis man ikke vil se ham skifte gratis om lidt over et år.

Dermed er der skrevet endnu en side i den efterhånden meget tykke transfersaga om Neymar, som nu altså igen rygtes tilbage til Barca. Og det skal da ikke undre nogen, hvis Neymar i næste uge meldes tæt på en forlængelse med PSG, hvorefter vi kan starte forfra.

.:FORSIDE:.