fbpx
Annonce

PSG-kampene er vigtige for Frenkie de Jong

Markus Johannessen - 10.04.24

Frenkie de Jong har gjort alt for at komme sig over sin ankelskade og han kommer sandsynligvis i aktion i aftenens opgør mod PSG. Personligt er kampene mod PSG vitale for hollænderen og de rygter, der sværmer omkring ham. 

De Jong har kritikere i Barcelona, hvilket han er klar over. Han holdt ikke igen under pressekonferencen før kampen mod Napoli, hvor han udtrykte sin forargelse over rygterne om sin fremtid og at han var på vej ud af klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barcas ledelse er klar over, at hans kontrakt vejer tungt i lønbudgettet, men der er ingen tvivl om, at han kan have en essensiel rolle i truppen som den afgørende midtbanespiller han er. Det er dog noget, som han skal bevise i denne type kampe og det er nu, at den hollandske landsholdsspiller kan dæmpe sine kritikere. 

Der er ingen tvivl om, at Frenkie de Jong har den fulde support fra trænerteamet. Xavi betragter ham som en afgørende spiller for fremtiden, men tallene taler også for sig selv. Holdet har på det seneste vist sig at være mere effektivt, når De Jong ikke er på banen. Det spiller en væsentlig rolle i overvejelserne om fremtiden for så løntung en spiller, men en fantastisk præstation på Parc des Princes og senere i returkampen vil fjerne enhver tvivl.

Derudover er netop Paris Saint-Germain utroligt opmærksomme på, hvad den 26-årige midtbanespiller har af fremtidsplaner for karrieren. Den franske hovedstadsklub er angiveligt klar til at købe ham, så snart muligheden byder sig.

Selv har Frenkie de Jong udtrykt, at han kun ønsker at fortsætte i Barca og hvis kilderne fra den catalanske avis Sport holder vand og hollænderen er 100% skadesfri, er det i aften på Parc des Princes og tirsdag aften på Montjuïc, at han skal bevise sig som uundværlig for klubben.

dejong51F

// PSG // Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.