fbpx
Annonce

Prisen på Neymar falder markant på grund af corona

FCBARCELONA.DK - 07.05.20

// Neymar // Coronavirus


Coronakrisen har påvirket fodbolden massivt og det er slet ikke slut endnu. I en rapport kommer det internationale revisionsfirma KMPG med en analyse der forudser et massivt prisfald på spillerne, blandt dem Neymar.

Konklusionen i analysen fra KMPG kommer ikke uventet, for de fleste havde regnet med, at sommerens transfermarked, der måske må skubbes til efteråret, bliver hårdt ramt af de økonomiske konsekvenser som coronakrisen medfører.

I Barcelona tales der meget om Neymar, som PSG købte fri i sommeren 2017 for 222 mio. euro. Der har været forlydender om, at FIFA tidligere har prissat brasillianeren til 164 mio. euro, hvis han vil gennemtvinge et skifte væk fra Paris.

Nu viser KMPG's analyse, at priserne presses ned på grund af klubbernes pressede økonomi. Her vurderes det, at et fald på over 20% vil være realistisk og man værdisætter direkte Neymar til 137 mio. euro.

Det kunne ligne et interessant døråbning for Barca og Neymar, men en ting er hvad KMPG mener, en anden er hvad FIFA gør. Spørgsmålet er om fodboldorganisationen vil genberegne den sum der skal på bordet, for at Neymar kan kræve at forlade PSG.

En ting er helt sikkert; PSG kommer ikke til at samarbejde omkring en handel. Den franske klub vil gøre alt for at holde på sin brasilianske stjerne.

.:FORSIDE:.