fbpx
Annonce

Optakt: Levante - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 02.11.19

© Getty Images
// Levante

I eftermiddag kl. 16.00 gæster Barca Levante i ligaens 12. runde, et opgør der skal vindes, hvis catalanerne vil være sikre på at beholde førstepladsen. En sejr vil samtidig sætte forfølgerne under pres. Læs her vores optakt til kampen.

Barca er inde i en rigtig gode stime, hvor det er blevet til syv sejre i træk. De resultater har bragt dem op på førstepladsen ligatabellen, selvom de har spillet en kamp mindre på grund af den aflyste Clásico sidste weekend.

Levante ligger midt i tabellen på en 11. plads, men statistikken viser samtidig, at de kun har tabt én ud af fem hjemmekampe i denne sæsons La Liga. I midtugen vandt de ude over Real Sociedad, så det er en Levente-mandskab med selvtilliden i orden der tager imod Barca i dag.

I går advarede træner Ernesto Valverde om, at det godt kan blive en svær aften for hans spillere. 'Der er tale om en modstander, som er stærk til at presse højt på banen og som har mange våben i deres offensiv. De prøver normalt altid at angribe i deres kampe med mange spillere på samme tid, og hvis de stjæler bolden, så har de mange hurtige spillere. I morgen kan hvad som helst ske og vi skal være klar på en svær opgave' sagde han blandt andet på et pressemøde.

Efter fredagens træning overraskede Valverde ved at udelade Dembélé af truppen, selvom franskmanden er frisk efter to kampes karantæne. Truppen til dagens kamp ser således ud: Ter Stegen, Neto, Semedo, Todibo, Lenglet, Alba, Junior, Piqué, Busquets, De Jong, Rakitic, Arthur, Vidal, Sergi Roberto, Messi, Suárez, Griezmann, Pérez og Fati.

Det er Paco López der træner Levante og på et pressemøde i går huskede han på, at Levante besejrede Barca i en pokalkamp så sent som i januar måned. 'Det er rigtigt, at over en sæson er det meget få hold der kan besejre Barca. Men det gjorde vi, hvor ingen havde gjort det før. Alt skal lykkes perfekt, med engagement og støtte fra vores 22.000 fans' sagde han.

Barca er det første af topholdene der spiller denne weekend. Senere på lørdagen skal Atlético de Madrid på besøg hos Sevilla, mens Real Madrid møder Betis på Santiago Bernabeu. Derfor vil en sejr til Barca i eftermiddag sætte forfølgerne under pres, når de skal spille deres respektive kampe.

Kampen fløjtes i gang kl. 16.00 og de danske fans kan glæde sig over, at kampen vises på TV2 Sport.

Spil på kampen hos Youbet
- Messi laver mindst en assist: 2,75
- Luis Suárez bliver første målscorer: 4,20
- Ter Stegen redder et straffespark: 15,00

.:FORSIDE:.