fbpx
Annonce

Optakt: FC Barcelona - Levante

FCBARCELONA.DK - 13.12.20

© Getty Images
// Levante

Efter sidste weekends store skuffelse mod oprykkerne fra Cádiz, er der kun én ting er tæller for Barca i aften, når Levante gæster Camp Nou, og det er en sejr. Læs her vores optakt til aftenens kamp.

Der hersker krisestemning i FC Barcelona for tiden på grund af holdets skuffende resultater, der har sat dem langt tilbage i ligatabellen. Endnu en skuffelse i aften mod Levante på Camp Nou, vil øge krisen til nye dimensioner.

Derfor handler det for Barca om at hente tre vigtige point og alt andet vil da også være en stor overraskelse, også selvom Barca ikke kan få spillet til at fungere denne sæson. Levante ligger nemlig under nedrykningsstregen med kun to sejre i elleve forsøg.

Levante kommer alligevel til Camp Nou med god selvtillid, for i deres seneste kamp vandt de med hele 3-0 over Getafe, ganske vist på hjemmebane og deres fem foregående kampe er alle endt uafgjort. Levante har altså ikke tabt i seks kampe i træk.

Træner Ronald Koeman tager da heller intet for givet. 'Det er en kamp på hjemmebane, mod et hold der kommer for at presse os. Vi skal være meget opmærksomme på at cirkulere bolden rundt, skabe rum og chancer' kom det fra ham på et pressemøde i går.

Efter en let gang træning her til formiddag, udtog Koeman følgende trup til kampen: Ter Stegen, Dest, Araujo, Busquets, Aleñá, Griezmann, Pjanic, Braithwaite, Messi, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Lenglet, Pedri, Trincao, Jordi Alba, Matheus, De Jong, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Mingueza og Konrad.

Hos Barca bliver det spændende at se om Koeman ændrer på holdet efter de seneste nederlag mod Càdiz og Juventus. Mange gætter på en startplads til Riqui Puig og de danske fans er spændt på, om Martin Braithwaite vender tilbage til startopstillingen.

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.