fbpx
Annonce

Optakt: Celta - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 27.06.20

© Getty Images
// Celta

Med kun 15 disponible førsteholdsspillere, har Barca i eftermiddag brug for at hente alle tre point i udekampe mod Celta de Vigo, hvis ikke Real Madrid skal kunne trække fra i ligatabellen. Læs her vores optakt til dagens kamp.

Træner Quique Setién har ikke lette vilkår at arbejde under her i slutfasen af sæsonen. Hans førsteholdstrup er så smal som blot 19 spillere og af dem mangler han fire mand til dagens udekamp i Vigo. Dembélé, Sergi Roberto og De Jong er alle skadet, mens Busquets har karantæne.

Derfor kom der otte mand fra B-holdet med i den trup, som Setién udtog i går efter træningen. Truppen ser således ud: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Arthur, Suárez, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, Vidal, Umtiti, Junior, Iñaki Peña, Riqui Puig, Collado, Ansu Fati, Araujo, Morer, Monchu og Cuenca.

Celta har ikke haft nogen god sæson og de kæmper hårdt for at holde sig fri af nedrykningszonen. Selvtilliden hos dem er dog i top efter en overraskende 0-1 sejr ude over Real Sociedad onsdag og 6-0 over Alavés i sidste weekend. Det bliver derfor et opsat og topmotiveret galisisk mandskab der løber ind på Balaídos senere i dag.

Barca har ikke råd til at smide point i kapløbet med Real Madrid. Modsat har catalanerne brug for, at Real Madrid sætter point til og det tror Setién sker. 'Jeg tror det er muligt. Det bliver svært for begge hold at vinde alle kampe. Real Madrid er inde i en god periode og det er vi også. Jeg håber de laver fejl og at vi indhenter dem' udtalte han på et pressemøde i går.

Barca har haft det svært på udebane denne sæson, hvor de kun har vundet 6 ud af 15 kampe. Den statistik skal Quique Setién og hans spillere have forbedret i aften, hvis de ikke vil give Real Madrid muligheden for at trække yderligere fra i toppen. Madrid møder søndag bundholdet Espanyol og her bliver der næppe spænding om de tre point.

Kampen i dag fløjtes i gang kl. 17.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.