fbpx
Annonce

Også sæsonens andet trofæ glippede for Xavi

FCBARCELONA.DK - 25.01.24

 


Med nederlaget i går i Copa del Rey, har Barca på blot halvanden uge misset muligheden for at vinde to af de fire trofæer, som holdet kæmper for denne sæson. Nu kan blive rigtig svært at vinde noget denne sæson.

Først et nederlag i supercuppen mod Real Madrid og nu et exit af Copa del Rey allerede i kvartfinalen, efter at Athletic Club Bilbao i går vandt med 4-2 efter forlænget spilletid. Det er de kedelige kendsgerninger for Xavi og hans spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barcas succes måles i antallet af trofæer og en sæson helt uden trofæer, vil altid være en fiasko på de kanter. Derfor er der nu ekstra pres på Xavi, for der resterer kun La Liga og Champions League at kæmpe for.

I La Liga halter Barca noget efter og dertil kommer, at de skal spille på udebane mod de nærmeste rivaler fra Real Madrid, Girona og Atlético Madrid. Dermed ser det mere end svært ud med at genvinde mesterskabet.

Så er der Champions League, hvor Barca skal op imod Napoli i 1/8 finalen. Her bør catalanerne kunne komme videre, men det ser meget svært ud med at nå hele vejen til finalen, men det niveau som holdet leverer på denne sæson.

Derfor er der en reel risiko for, at sæsonen slutter uden trofæer til Barca. Copa del Rey lignede den bedste mulighed, men med nederlaget i går mod Bilbao, er det nu umuligt.



// Copa del Rey
.:FORSIDE:.