fbpx
Annonce

Officielt: Barca indleder træningen i morgen

FCBARCELONA.DK - 07.05.20

© FC Barcelona
// Træning

I en officiel udmelding har Barca her til aften bekræftet, at man starter op med træningen i morgen fra kl. 9.30. For at overholde alle regler, bliver spillerne fordelt på tre forskellige baner.

Det havde været forlydender om, at træningen skulle genopstartes fredag, men det er altså først her torsdag aften, at Barca officielt har bekræftet det. De fortæller samtidig, at man tager hele tre forskellige baner i brug, for at sikre afstanden mellem spillere og trænere.

Da spillerne i går var på træningsanlægget for at blive testet for corona, fik de samtidig en pakke med træningstøj med hjem. Det skal de have på når de ankommer fredag morgen og de skal gå direkte fra bilen og ud på den konkrete bane de skal træne på.

Når træningen er slut, skal de gå direkte tilbage til sin bil og altså ikke noget med en tur i omklædningsrummet for at tage et bad og skifte tøj. Det må de vente med, til de kommer hjem.

Det er således nogle helt uvante forhold der venter spillerne, men de er med garanti glade for, endelig at komme i gang igen, efter næsten to måneders pause med træning derhjemme.

.:FORSIDE:.