fbpx
Annonce

Officielt: Nu tilhører Leo Messi ikke længere Barca!

FCBARCELONA.DK - 01.07.21

// Lionel Messi


Messi er stoppet i Barca! Det er kendsgerningen, da hans kontrakt udløb ved midnat og ikke er blevet forlænget. Barca har ikke længere papir på verdens bedste spiller, der endnu ikke har besluttet sig for, hvor karrieren skal fortsætte.

Der kom ingen afklaring i går omkring Messi på hans sidste dag som Barca-spiller. Nu er kontrakten udløbet og dermed er det en kendsgerning, at Messi ikke længere tilhører den catalanske klub.

Der var ellers spekulationer om, at Barca på den sidste dag af Messis kontrakt ville bekræfte en forlængelse, men det skete ikke. Dermed er det stadig uvist, hvad der sker med den argentinske stjerne.

Selvom man i Barcelona har brug for afklaring, er der ikke nogen, der ønsker at presse Messi. Man giver ham al den tid han føler, der er brug for, til at tage den beslutning han mener passer ham bedst.

Ingen ved hvornår afklaringen kommer. Når den ikke nåede at komme inden kontrakten udløb i går, sker det næppe inden Copa América er færdigspilllet, hvilket er den 11. juli.

.:FORSIDE:.