fbpx
Annonce

Nu er Barca kun tre point fra den vigtige 4. plads

FCBARCELONA.DK - 19.12.21

// La Liga

Med 3-2 sejren i går aftes over Elche, tog Barca et vigtigt skridt mod den uhyre vigtige 4. plads i ligatabellen, der giver adgang til næste sæsons Champions League. Nu er afstanden til 4. pladsen kun på tre point.

Barca kæmper normalt med om mesterskabet, men efter en miserabel start på sæsonen, er det et mere ydmygt mål der lige nu er fokus på. Det handler om at klemme sig mellem de fire bedste hold, så man automatisk kommer med i Champions League næste sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


I går kom Barca et stort skridt tættere på målet, ikke blot fordi de selv hentede tre point mod Elche, men også fordi et par af de nærmeste konkurrenter tabte deres kampe. Real Sociedad fortsatte deres nedtur ved at tabe hjemme mod Villarreal, mens Atlético Madrid måtte se sig besejret af Sevilla i den andalusiske hovedstad. Derimod vandt Rayo Vallecano over Alavés.

Disse resultater betyder, at Barca indtager 7. pladsen i ligaen med 27. point, mens Rayo har 30. point på den eftertragtede fjerdeplads, og det endda med en kamp mere. Atlético liger nr. 5 med 29 point og med samme antal kampe som Barca, mens Real Sociedad indtager 6. pladsen, ligeledes med 29 point, men med en kamp mere.

Barca er derved kommet tættere på 4. pladsen og næste step kan tages allerede på tirsdag, hvor catalanerne møder Sevilla på udebane. Det ligner på forhånd en meget svær opgave, men den skal vindes, hvis man skal kunne gå på juleferie med optimismen i behold.

Se den aktuelle ligastilling her.

.:FORSIDE:.