fbpx
Annonce

Nu er Barca hele ni point efter i ligatabellen

FCBARCELONA.DK - 19.12.23

 


Weekendens runde i den spanske liga flaskede sig ikke for Barca, der som bekendt måtte nøjes med et enkelt point ude mod Valencia. Samtidig vandt både Girona og Real Madrid deres kampe, og de trækker derfor fra catalanerne.

Barca burde efter spil og chancer havde vundet lørdagens udekamp mod Valencia, men som så mange gange før i denne sæson kunne catalanerne ikke score på de mange chance. Derfor endte opgøret 1-1 og med et enkelt point.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Søndag var det så Real Madrid, der uden de store problemer slog Villarreal hjemme på Bernabeu med 4-1, inden førerholdet Girona mandag aften crusiede videre og slog Alavés sikkert med 3-0 hjemme på Estadi Montilivi.

Weekendens resultater betyder, at Barca nu må kigge endnu længere efter førstepladsen i La Liga. Her fører Girona med 44 point efter 17 runder, mens Real Madrid følger lige efter med 42 point. Barca må tage til takke med en tredjeplads og 35 point, som er hele ni point efter de catalanske naboer øverst i tabellen.

I denne midtuge spilles den 18. runde i ligaen og her skal Barca hente en pligtsejr hjemme mod Alméria, mens det er ikke er utænkeligt, at Girona kan få det svært i udekampen mod Real Betis. Real Madrid møder Alavés på udebane.

Se stillingen i La Liga her.


// La Liga
.:FORSIDE:.