fbpx
Annonce

Messi: 'Vi vil kæmpe for at vinde hver kamp'

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.06.21


Lionel Messi er i øjeblikket i Brasilien med det argentinske landshold ved denne sommers Copa América. Argentinerne skuffede med uagjort i den første kamp mod Chile, men det får ikke Messi til at opgive håbet om en stor triumf.

I Barcelona har Messi vundet alt hvad der kan vindes, men anderledes er det indtil videre gået med det argentinske landshold. Her står OL-triumfen fra 2008 tilbage som den eneste guldmedalje Messi har vundet med Argentina.

I 2014 tabte Messi VM-finalen med sit hjemland. Dertil har Messi tabt flere Copa América-finaler med det argentinske landshold, så et af de helt store trofæer har 33-årige Messi endnu ikke vundet med Argentina.

Derfor er der ingen tvivl om, at Messi har et stort ønske om at vinde en stor slutrunde med Argentina. Her er sommerens Copa América ingen undtagelse, men argentinerne fik en skidt start med 1-1 resultatet mod Chile. Alligevel tror Messi på sydamerikansk succes.

'Vi er klar til at konkurrere og vi vil fortsætte med at kæmpe for at vinde hver eneste kamp. Kom så Argentina' skrev Messi onsdag med et billede af fejringen af den flotte frisparksscoring mod Chile, som motivation til den næste kamp i gruppespillet mod Uruguay.

Messi er klar over, at det bliver svært at vinde Copa América, da flere gode landshold kæmper med om at blive de bedste i Sydamerika. Derfor har Messi som anfører måske følt behov for, at sende en motiverende besked ud til de argentinske fans og sine holdkammerater på landsholdet.

// Lionel Messi
.:FORSIDE:.