fbpx
Annonce

Messi donerer nyt millionbeløb i kampen mod corona

Magnus Wind - 12.05.20

© FC Barcelona
// Lionel Messi // Coronavirus

Lionel Messi har endnu en gang valgt at donere et stort beløb i kampen mod corona-virussen. Denne gang er pengene sendt til spillerens hjemland Argentina, hvor han støtter organisationen Garrahan Foundation. 

Corona-virussen har påvirket hele verdenssamfundet og dens befolkning, men i disse tider viser folk sig også fra deres hjælpsomme side. Lionel Messi har endnu en gang valgt, at donere 500.000 euro, hvilket svarer til omkring 3,7 millioner danske kroner, i kampen mod corona. Det skriver avisen Sport. Første donation gik til en hospitals klinik i Barcelona, som kæmpede en brav kamp mod virussen. De modtog 1 mio.. euro.

Denne gang er beløbet så sendt til Messis hjemland Argentina og organisation Garrahan Foundation. Under kampagnetitlen "Juntos por la Salud Argentina", som kan oversættes til "Sammen for Argentinas helbred", skal pengene blandt andet gå til værnemidler og medicinsk udstyr. 

Formanden for organisationen, lægen Silvia Kassab, er helt naturligt glad for donationen fra Messi. 'Vi er meget taknemlige for anerkendelsen af vores arbejde, hvilket betyder at vi kan fortsætte vores indsats overfor den offentlige sundhed i Argentina' udtaler hun.

Indtil videre er det seks forskellige hospitaler i Santa Fe, Rosario, Cañuelas, San Martín og Buenos Aires som har fået del i hjælpen fra Messi.

.:FORSIDE:.