Memphis Depay strålede i hollandsk storsejr

FCBARCELONA.DK - 07.06.21

// Depay

Memphis Depay meldes tæt på et skifte til Barca og i går aftes viste han sig flot frem, da Holland besejrede Georgien med 3-0 i en venskabskamp. Depay scorede selv kampens første mål og var med i de to andre.

Depay var i særklasse banens bedste spiller i den hollandske EM generalprøve mod Georgien. Allerede i kampens 10. minut kom han fokus for første gang, da han med usvigelig sikkerhed gjorde det til 1-0 på et straffespark.

Depay var på spil igen i det 66. minut, da han splittede Georgiens forsvar med en pasning i dybden, så Weghorst kom fri og kunne gøre det til 2-0. Blot 10 minutter senere fik Depay en stor mulighed foran mål som keeperen dog parerede, men Gravenberch var klar på riposten med en 3-0 scoring.

Også Frenkie de Jong var med i kampen og spillede de første 66 minutter, mens Depay fik alle 90 minutter på banen.