fbpx
Annonce

Memphis Depay: 'Så er det endelig officielt'

FCBARCELONA.DK - 20.06.21

// Depay


Memphis Depay er kommet med de første kommentarer til sit skifte til Barca. Det sker i en video fra den hollandske VM-lejr og her er det tydeligt, at han glæder sig til at spille på et fyldt Camp Nou.

Her er hvad Memphis Depay siger i videoen:

'Hej alle sammen, jeg er Memphis. Så er det endelig officielt. Jeg har skrevet kontrakt med FC Barcelona og er meget glad og spændt. At skifte til verdens største klub og de bedste tilhængere, er en drøm der går i opfyldelse. Jeg glæder mig rigtig meget til at spille foran tilhængerne på et fyldt stadion.

Barcas fans er meget specielle med den måde de lever med i kampene på og føler for fodbolden. De elsker fodbold. Jeg har en stor lyst til at spille foran sådan nogle tilhængere.

Jeg vil gerne takke præsidenten, ledelsen og træneren for min kontrakt, som jeg er meget glad for og stolt over. Jeg vil give alt for klubben. Jeg er klar. Visca el Barca' afslutter han.

Det er endnu uvist hvornår Memphis ankommer til Barcelona til den officielle præsentation, men det bliver med garanti ikke så længe Holland er med ved EM.

.:FORSIDE:.