fbpx
Annonce

Memphis Depay får kritik i Holland for sin spillestil

FCBARCELONA.DK - 22.06.21

// Depay


Lørdag blev det officielt at Memphis Depay skifter til Barca og dermed får Koeman et af sine største ønsker opfyldt. Hjemme i Holland er der dog flere kritiske røster omkring angriberens måde at spille på.

Memphis Depay er en af de største profiler på det hollandske landshold ved EM og hos Olympique Lyon var han anfører og topscorer. Alligevel er flere hollandske medier ikke tilfredse med den nye Barca-spiller.

'Man må ikke tro at hver eneste bold eller aktion skal være afgørende. Nogle gange skal man vælge det nemme og ikke altid den sværeste eller flotteste løsning. Han går altid efter at spille til grænsen, men han skal lære at tage bedre beslutninger' skriver avisen der Telegraf.

'Der er angribere som læser spillet og vælger det lette. De ved hvordan man venter på det rigtige tidspunkt. Depay er en spiller der er for let at forsvare. Han skal søge sine holdkammerater mere og spille mere enkelt, uden de unødvendige detaljer, for det får dig til at fejle mere' skriver avisen videre.

Også hollandsk tv er kritisk. 'Han minder lige nu om en spiller fra anden række og ikke en fra højeste niveau. Han taber op til 25 bolde i en kamp og det vil man ikke acceptere i Barcelona. Han ved at hele Europa kigger med og derfor vil han med på fotografierne. Han fejler og laver mærkelige ting' udtalte fodboldkommentatoren Derksen i programmet 'De Oranjezomer'.

Danske Kenneth Pérez, der også kommenterer i hollandsk tv, er lidt mere forstående. 'Det er rigtigt, at han har mistet mange bolde, men det er en del af hans spil. Han forsøger altid at levere det flotte og spektakulære. Det er selvfølgelig irriterende, når det ikke lykkes, men hvis det gør, så rejser folk sig og klapper' siger han.

Barca-tilhængerne må man derfor nok forberede sig på, at Memphis Depay kommer til at spille risikabelt på Camp Nou, hvor man elsker at se spektakulære aktioner, men hvor der også er en grænse, hvis tingene ikke lykkes.

Det ligner derfor en vigtig opgave for Ronald Koeman at finde det rigtige balance for Memphis Depay, når han trækker i Barca-trøjen.

.:FORSIDE:.