fbpx
Annonce

Medier: Kluivert stopper som chef for La Masia

FCBARCELONA.DK - 30.03.21

© Getty Images
// Joan Laporta // Kluivert // Alexanko

Den tidligere Barca-angriber Patrick Kluivert er i dag ansvarlig for ungdomsarbejdet i klubbens berømte akademi La Masia, men ifølge flere catalanske medier, stopper han efter denne sæson.

I 2019 kom Kluivert til Barca som chef for ungdomsarbejdet i klubben. Hans opgave er at sikre udvikling af talenterne og holde på dem som man tror kan nå hele vejen op gennem rækkerne til ynglingeholdet Juvenil A, videre til Barca B og i sidste ende til førsteholdet.

Nu har Joan Laporta imidlertid taget tøjlerne som præsident og han har andre idéer med ungdomsarbejdet, hvilket ser ud til at gå ud over Kluivert. Laporta har nemlig udset sig en anden Barca-legende til opgaven, José Ramón Alexanko, til jobbet. Det skriver blandt andet aviserne Sport og El Mundo Deportivo.

Alexanko havde en stor karriere i Barca fra 1980 til 1993, hvor det blev til 274 kampe i det centrale forsvar. Allerede i præsidentvalgkampen nævnte Laporta Alexanko som en del af sit hold.

Umiddelbart er der ingen planer om at tilbyde Kluivert et andet job i klubben og dermed tegner det til et farvel når denne sæson er slut.

.:FORSIDE:.