fbpx
Annonce

Medier: Barca har besluttet at beholde Luuk de Jong

FCBARCELONA.DK - 24.01.22

© Getty Images
// Luuk de Jong

ps5 art


Den ellers så udskældte Luuk de Jong er kommet på måltavlen tre gange i 2022 indtil videre, hvor Xavi har givet hollænderen rigeligt med spilletid. Nu meddeler flere medier, at Barca har besluttet at beholde ham sæsonen ud.

Luuk de Jong er som bekendt blevet lejet i Sevilla i denne sæson og han har mildest talt ikke været nogen populær herre blandt tilhængerne på Camp Nou. På trods af den enorme kritik har De Jong dog fået en godkendt start på 2022 med tre mål - det ene i El Clásico mod Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu meddeler flere catalanske og spanske medier, heriblandt aviserne Sport og Mundo Deportivo, samt radiostationen COPE, at den sportslige ledelsen i Barca skulle have besluttet at beholde Luuk de Jong i resten af sæsonen.

Det var ellers i starten af januar på tale, at Barca forsøgte at komme af med den hollandske angriber i vinterens transfervindue. Man formåede dog ikke at finde en løsning og da De Jong samtidig er begyndt at score mål, så har man stoppet arbejdet på at sende ham væk.

Det forventes dog ikke, at Barca ønsker at beholde Luuk de Jong til sommer. Her ventes det, at hollænderen bliver sendt tilbage til Sevilla.

.:FORSIDE:.