fbpx
Annonce

Medier: Ansu Fati er i tvivl om operation

FCBARCELONA.DK - 23.01.22

// Ansu Fati

ps5 art


Ansu Fati pådrog sig torsdag i pokalkampen mod Athletic Bilbao endnu en muskelskade i baglåret. Ifølge lokale medier har Barca anbefalet en operation, men den talentfulde angriber er angiveligt splittet.

Barca har allerede bekræftet, at Ansu Fati har pådraget sig en muskelskade i baglåret. Klubben meddelte dog også, at man først vil tage en endelig beslutning om behandlingsformen i løbet af de kommende dage.

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen til, at man endnu ikke har taget en endelig beslutning er, at Ansu Fati ikke er meget for en operation, selvom det er hvad Barcas lægestab har anbefalet ham. Et sådan indgreb vil nemlig holde ham ude i resten af sæsonen.

Den anden mulighed er, at Ansu Fati holder en pause og genoptræner sig ud af skaden. Det vil gøre ham klar igen på 7-8 uger, men vil også betyde, at der er en betydelig større sandsynghed for, at han får endnu et tilbagefald.

Ifølge lokale medier vil der blive taget en endelig beslutning mandag, hvor det bliver Ansu Fati og hans bagland, som får det sidste ord.

.:FORSIDE:.