fbpx
Annonce

Medie: Messi hiver avis i retten for kontraktafsløring

FCBARCELONA.DK - 31.01.21

© Getty Images
// Lionel Messi

Tidligere i dag kunne avisen El Mundo afslører detaljerne i Messis aktuelle kontrakt, der viser hans astronomiske indtægt på 3,8 mia. kr. Nu fortæller mediet RAC1, at Messi har bedt sine advokater reagere med sagsanlæg.

Messi er naturligt rasende over, at El Mundo har fået adgang til hans fortrolige kontrakt med Barca og at avisen vælger at offentliggøre detaljerne i kontrakten. Derfor skulle han straks have bedt sine advokater reagere overfor avisen, hvilket i sidste ende kan resultere i en retssag. Det fortæller radiostationen RAC1.

Messi skulle angiveligt også ønske at rette blikket mod Barcas administration, specielt de få personer der har adgang til kontrakten, for det skal undersøges, hvordan den er kommet i hænderne på Madrid-avisen El Mundo, der er den næststørste avis i Spanien.

Barca har dog allerede i en officiel udmelding benægtet ethvert medansvar for, at kontrakten er blevet afsløret, men om det gør Messis advokater tilfredse er tvivlsomt. De vil helt sikkert grave videre i sagen.

Sagen kommer på et skidt tidspunkt for Barca, for det gør det absolut ikke lettere at overbevise Messi om, at han skal blive i klubben efter denne sæson. Sagen om kontrakten kan blive langvarig og opslidende og det kan få Messi til at søge væk fra spansk fodbold, for at få lidt ro.

.:FORSIDE:.