fbpx
Annonce

Medie: Barca kan indkassere stort på salg af Araújo

Anders Lang Jensen - 03.12.21

// Ronald Araujo

instabar


Uruguayanske Ronald Araújo er en vigtig mand i den catalanske defensiv, men heller ikke hos ham er der blevet underskrevet en kontraktforlængelse. Forsvarsprofilen tiltrækker sig interesse, og Barca kan indkassere vigtige millioner.

Barca er i den nuværende økonomiske situation tvunget til at udskifte enkelte i truppen og sælge spillere for at frigøre midler til de ønskede forstærkninger i det næstkommende transfervindue. Ét af disse navne kan være 22-årige Ronald Araújo, der ikke har fået afklaret sin fremtid i det catalanske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge mediet El Nacional overvejes det i ledelsen og hos præsident Laporta at sælge Ronald Araújo til sommer, for at tjene en vigtig transfersum, der kan geninvesteres. Forsvarsprofilen kan stadig have en fremtid i Barca, men lykkes en forlængelse ikke, vil ledelsen angiveligt ikke tøve med at sælge.

Der har været meldt om massiv interesse fra en stribe topklubber fra engelske Premier League, hvor Liverpool, Chelsea og Manchester United skulle være klar til at betale store summer. Et beløb på 60 millioner euro til sommer nævnes – her vil sydamerikaneren have et enkelt år tilbage af kontrakten.

.:FORSIDE:.