fbpx
Annonce

Medie: Alemany i Manchester til snak om Sterling

Anders Lang Jensen - 26.11.21

// Mateu Alemany // Raheem Sterling

instabar


Barca-ledelsen intensiverer jagten på offensive forstærkninger i januars transfervindue, og fodbolddirektør på Camp Nou, Mateu Alemany, er angiveligt rejst til Manchester for at drøfte en aftale om engelske Raheem Sterling.

Der tegner sig et klokkeklart billede af, at Manchester Citys engelske kantspiller Raheem Sterling er det varmeste navn blandt den sportslige ledelse i det catalanske. En aftale har dog set meget svær ud, men ikke desto mindre er Mateu Alemany angiveligt rejst til England for at snakke med Pep Guardiolas klub.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge mediet Cadena SER er hensigten med besøget at drøfte mulighederne for at overtage Raheem Sterling på en lejeaftale til januar. Der vil blive afholdt et møde i Manchester City, og missionen er altså at komme et stykke tættere på en forstærkning i form af den engelske landsholdsspiller.

Manchester City ventes ikke at være meget for at slippe Sterling på en lejeaftale, mens der uden tvivl også skal findes en offensiv erstatning til vinter, før en aftale overhovedet vil kunne realiseres.

.:FORSIDE:.