fbpx
Annonce

Matheus har spillet sølle 17 minutter denne sæson

FCBARCELONA.DK - 31.03.21

© Getty Images
// Matheus

Det er lidt af en gåde hvad Barca så i Matheus Fernandes, da man hentede den udlejede brasilianer hjem fra Valladolid i sommer. Kun 17 minutter i alt har han spillet denne sæson og det er fire måneder siden!

Kampen om pladserne på Barcas midtbane er benhård, men alligevel er det overraskende, at Matheus Fernandes nærmest slet ikke har spillet. Brasilianeren er en fast bestanddel af førsteholdstruppen, men det er tydeligt, at Koeman ikke nærer den store tillid til midtbanespilleren.

Det var i januar 2020 at Barca hentede Matheus i Palmeiras for 7 mio. euro plus 3 mio. mere i variabler. Man lejede straks brasilianeren ud til Valladolid, hvor han ikke gjorde det store væsen af sig. Det var tydeligt, at han lige skulle vænne sig til ligaen. Derfor kom det som en stor overraskelse, at Barca valgte at hente Matheus hjem i sommer.

Det var først den 24. november at Matheus debuterede i Barrca-trøjen. Der skete i en Champions League kamp mod Dinamo Kiev, hvor han spillede de sidste 17 minutter. Siden har man ikke set brasilianeren i aktion.

Det er således mere end fire måneder siden Matheus sidst spillede og det er ikke fordi han har været skadet. Han har trænet med og stået til Koemans disposition. Han har da også været udtaget til de fleste kampe, men altså uden at få spilletid.

Barca har således betalt 7 mio. euro, svarende til 52 mio. kroner for 17 minutters spilletid. Omregnes prisen pr. minut, gør det Matheus til den nok dyreste spiller i truppen!

.:FORSIDE:.