fbpx
Annonce

Marc Overmars sættes i forbindelse med Barca-job

Anders Lang Jensen - 07.02.21

© Getty Images
// Overmars

Den tidligere Barca-spiller Marc Overmars har gennem en årrække været en succesfuld fodbolddirektør i Ajax Amsterdam. Hollænderen stopper dog efter sæsonen og medier spekulerer i, om han bliver ny sportschef i Barca.

Tidligere har Marc Overmars været sat i forbindelse med en stilling i det catalanske, og den tidligere topspiller har nu valgt at stoppe i den hollandske storklub til sommer. Ifølge den hollandske avis De Telegraaf, kan Overmars være interesseret i at vende tilbage til én af hans tidligere klubber.

Før tiden i Barca som spiller var Overmars hos engelske Arsenal. Derfor meldes jobbet som sportsdirektør i Arsenal også muligt for hollænderen, men med Barcas kommende skifte i ledelsen med præsidentvalget, er Camp Nou også en mulighed.

Lige nu er det Ramón Planes der er sportschef i Barca, et job han overtog efter Eric Abidal, da han valgte at stoppe i sommer efter stor kritik og et anstrengt forhold til spillertruppen.

Ifølge De Telegraaf vil Overmars ikke afvise, at karrieren som sportsdirektør kan føre tilbage til gamle klubber såsom Arsenal eller Barcelona. Præsidentkandidaten Víctor Font har valgt Jordi Cruyff som sportsdirektør, men Joan Laporta eller Toni Freixa kan have Overmars med i planerne.

.:FORSIDE:.