fbpx
Annonce

Lewandowski: 'Vi kommer tilbage på toppen'

FCBARCELONA.DK - 17.12.23

 


Robert Lewandowski befinder sig lige som resten af Barca-mandskabet i noget af en krise for tiden, hvilket fortsatte i lørdagens uafgjorte kamp mod Valencia. Efter opgøret kom den polske målmaskine dog med en optimistisk besked på de sociale medier.

Lewandowski er ellers normalt garant for massevis af mål, men polakken lider lige resten af Barca-spillerne under det nuværende formdyk, hvor hverken spil eller resultater flasker sig for catalanerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Lørdag blev det til et skuffende 1-1 resultat på udebane mod Valencia i en kamp, hvor Lewandowski lige som i de seneste kampe misbrugte flere gigantiske chancer foran mål. Efter kampen udtrykte angriberen sin skuffelse på de sociale medier, men kom også med en optiistisk melding om fremtiden.

'Det ene point føles som for lidt for os, men vi vil fortsat arbejde hårdt for at vende tilbage til hvor klubben fortjener. Og det kommer vi til at opnå' skrev Lewandowski på sin Instagram-profil.

Barca skal på onsdag i aktion igen i årets sidste officielle kamp, når man hjemme i Barcelona møder Almería. Her er det særdeles vigtigt, at catalanerne får sig en overbevisende sejr, så man kan tage på juleferie med et godt resultat i bagagen.

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.