fbpx
Annonce

Lewandowski storroses for indsats mod PSG

FCBARCELONA.DK - 13.04.24

// PSG // Robert Lewandowski

Der tales stadig meget om Barcas flotte 2-3 sejr over PSG i onsdags og selvom Robert Lewandowski ikke kom på tavlen, roses han for alle sider for sin indsats i opgøret, der kaldes hans bedste målløse kamp.

Efter et formsvagt efterår har Lewandowski for genfundet topformen og polakken er igen afgørende for Barca. Det var han også onsdag aften, selvom han ikke selv fik sendt bolden i nettet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Samtlige sportsmedier, såvel i Catalonien som Spanien, fremhæver Lewandowskis betydning for den vigtige sejr. Xavis taktik var blandt andet lange bolde fra Ter Stegen op mod den polske angriber og her tog han godt imod stort set det hele. Han holdt godt på bolden og fik rykket spillet frem på banen.

Også hans spil uden bold fremhæves. Hans bevægelser på banen var ofte med til at skabe plads til holdkammeraterne og det var medvirkende til flere af de farlige situationer der blev skabt foran det franske mål. Også i genpresset og duellerne spillede Lewandowski en flot kamp.

Lewandowski var med i opspillet til kampens første mål, da Yamal forsøgte at finde ham foran mål, men målmand Donnarumma fik verfet bolden væk for næsen af Barca-angriberen, hvorefter Raphinha sendte riposten i nettet til 0-1.

Robert Lewandowski er Barcas topscorer med 20 mål i alle turneringer, fordelt med 13 i ligaen, tre i Champions League, to i Copa del Rey og to i den spanske Supercup. Polakken kommer ikke til at øge antallet af mål i lørdagens kamp mod Cádiz, for her sidder han ude med karantæne. Dermed er han veludhvilet til returkampen mod PSG på tirsdag.

lewandowski94F

.:FORSIDE:.