fbpx
Annonce

Agent: 'Selvfølgelig bliver Lewandowski i Barca'

Peter Vyff - 22.12.23

// Robert Lewandowski

Der har været spekuleret en del i fremtiden for Robert Lewandowski, der ikke har levet op til forventningerne i denne sæson. Stjerneangriberens agent, Pina Zahavi, understregede dog tirsdag, at polakken ikke skal nogen steder.

Barca har haft en særdeles vanskeligt efterår, der trods en udemærket start betyder, at holdet befinder sig hele ni point efter Girona i La Liga. Catalanerne har leveret langt under niveau i begge ender af banen, og især i angrebet, som ofte har set tandløst ud, og mangler en del kreativitet.

Præstationen har været symboliseret ved Robert Lewandowski, der modsat sidste sæson har haft svært ved at få gang i målscoringen. Flere medier har derfor spekuleret i et salg til sommer, hovedsageligt til Saudi-Arabien, som ofte har udtrykt deres interesse for den polske landsholdsstjerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spekulationerne skyldes især også, at Barca ikke har råd til at have en løntung spiller gående, som kontinuerligt underpræsterer. Men den 35-årige Lewandowski skal ingen steder, i hvert fald ikke hvis det står til Pina Zahavi, som repræsenterer den tidligere Bayern-spiller.

Agenten udtalte sig tirsdag i forbindelse med et møde med præsident Laporta, hvor han sagde følgende: 'Lewandowskis fremtid? Selvfølgelig bliver han i Barca'. Zahavi manede dermed alle rygterne til jorden, og Xavi skulle da også fortsat have tiltro til polakken, som er holdets topscorer.

Der bliver også brug for Lewandowski, som får til opgave at tage Vitor Roque under sine vinger, når han ankommer til årsskiftet. Og forhåbentlig lykkedes det for Barca at få gang i spillet i starten af næste år, hvilket med sikkerhed også vil lette presset på polakkens skuldre.

.:FORSIDE:.