fbpx
Annonce

Avis: Hele Barcas ledelse bakker fortsat Xavi op

Simon Arun Vrábel - 19.01.24

 


Supercup-nederlaget til Real Madrid har fået trænersædet under Xavi Hernández til at brænde, men efter et internt møde imellem Joan Laporta og ledelsen, bakker man forsat fuldt op omkring den catalanske cheftræner.

Igennem hele sæsonen har Xavi måttet navigere gennem skader og karantæner, hvilket har fået spillet til at svinge mere, end man så det i sidste sæson. Men på trods af den slingrende kurs, har cheftræneren forsat opbakning fra ledelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er avisen Sport, som fortæller at klubbens præsident, Joan Laporta, har mødtes med resten ledelsen for at diskutere tilliden til Xavi Hernández. Her blev konklusionen angiveligt, at man forsat støtter cheftræneren, som man mener gør det godt under de gældende forudsætninger. Samtidig slog man angiveligt også fast, at der ikke skal hentes yderligere forstærkninger i vinterens transfervindue.

I ligaen er man otte point efter Girona på førstepladsen, men med en kamp i hånden, imens Copa del Rey-trofæet forsat er inden for rækkevidde. Dertil venter der en svær, men ikke umulig opgave i Champions League imod Napoli, hvor man har hjemmebanefordel i returopgøret. Derfor har ledelsen valgt, at give sin samlede støtte til Xavi og spillerne.

Den næste opgave i ligasammenhæng er på søndag, når man skal en tur til Sevilla og møde Real Betis, som ligger 10 point bag catalanerne på en syvendeplads.



// Xavi
.:FORSIDE:.