fbpx
Annonce

Laporta: ’Vi vil leje en spiller i stedet for Gavi’

Simon Arun Vrábel - 18.12.23

 


Præsident Joan Laporta støtter i et interview på ny  op om Xavi som træner, men samtidig slår han fast, at der skal vindes trofæer i år. Derudover kom præsidenten med en spændende afsløring om vinterens transfervindue.

Joan Laporta taler i et interview med avisen Marca om holdets nuværende dårlige periode, og selvom hans støtte til Xavi forsat er urokkelig, understreger præsidenten, at det kan få konsekvenser, hvis ikke holdet vinder nogle trofæer i denne sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Han har vores fulde tillid, og den er helt fortjent. Når du viser tillid til nogen, yder de normalt også deres bedste, og vores tillid til Xavi er total. Udover hans fodboldviden, er han samtidig en fantastisk træner. Han er en robust træner, som beskytter sine spillere, og det siger meget om hans personlighed’, indledte Barca-præsidenten.

Herefter skabte Barca-præsidenten alligevel lidt usikkerhed omkring Xavis fremtid. ’Nederlag har altid konsekvenser. Hvis vi ikke vinder nogle trofæer i denne sæson, bliver vi nødt til at træffe de beslutninger, som er bedst for klubben. Lige nu er vi dog forsat med i alle turneringer, og vi kæmper for at vinde dem alle sammen. Om lidt begynder Supercuppen, og i Copa del Rey møder vi Barbastro’ sagde han.

Till sidst kom Joan Laporta med en nyhed angående vinterens transfervindue og klubbens ageren i forhold til tabet af Gavi, der som bekendt blev skadet i sin seneste landsholdssamling med Spanien og som er ude resten af sæsonen.

’Hvis vi kan holde os indenfor Fair Play, så er planen at hente en midtbanespiller på leje, som mere eller mindre kan kompensere for tabet af Gavi. Planen er et lån indtil slutningen af sæsonen, lidt ligesom man for mange år siden gjorde det med Edgar Davids’, afsluttede Laporta overraskende.

Hollandske Edgar Davids kom fra AC Milan til Juventus i 1998 men i 2004 blev han udlejet til Barca fra januar til juni, hvor han havde kæmpe succes,. hvorefter han skiftede til Inter Milan på en fri transfer.



// Joan Laporta
.:FORSIDE:.