fbpx
Annonce

Laporta: 'Jeg er sikker på at vi får vendt situationen'

FCBARCELONA.DK - 20.06.21

© Getty Images
// Joan Laporta

På generalforsamlingen i FC Barcelona søndag eftermiddag og aften gik præsident Joan Laporta på talerstolen. Han understregede den alvorlige situation klubben befinder sig, men var samtidig optimistisk omkring fremtiden.

Her er et uddrag af hvad Laporta sagde fra talerstolen på Camp Nou:

'Jeg vil understrege, at vi i dag lukker en etape, hvor der var mange mørke skygger, og hvor der skete ting der ikke burde være sket. Jeg vil ikke gå det hele igennem kronoligisk, men der er sket ting der har skadet klubbens renomé og vores opgave er, at afklare hvem der har ansvaret.

Det vil vi gøre, men i dag starter en ny etape i Barcas historie. Vi ønsker alle at glæden vender tilbage og at tiderne bliver bedre. Vi skal kigge fremad med en vis optimisme og jeg er sikker på, at vi får vendt situationen.

I har valgt mig for at få Barca tilbage på højeste niveau og vi har en plan, som vi er i gang med at gennemføre. Vi har været i gang i tre måneder og vi bliver hele tiden klogere på, hvad der er bedst for klubben. I kan være sikre på, at vi ikke kommer med falske løfter eller tager beslutninger for at få hævn. Vi har kræfterne til at få vendt situationen. Barca er en følelse og det giver os styrke og binder os sammen.

Vi arbejder på at Barca igen bliver elsket og respekteret over hele verden, og at Barca for den plads i sportens verden som vi fortjener Vi vil navigere Barca gennem de udfordringer der kommer de kommende år.

Mange tak og visca el Barca'.

.:FORSIDE:.