fbpx
Annonce

Laporta: 'Jeg beder jer støtte spillerne og træneren'

Simon Arun Vrábel - 15.12.23

// Joan Laporta

I forbindelse med årets traditionelle julekomsammen med spillere, stab og ledelse, indledte præsident Joan Laporta med en kort tale, hvor han blandt andet bad alle i klubben om at stå sammen og støtte hinanden.

Rent sportsligt er tidspunktet ikke umiddelbart det rigtige til en fest, men ikke desto mindre står julen for døren, og i Barca benyttede spillerne og alle andre omkring holdet muligheden for at fjerne fokus fra de seneste dages dårlige resultater.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Seancen blev indledt af Joan Laporta, som understregede at holdet forsat er med i fire turneringer, og at man derfor forsat har muligheden for at vinde fire titler i denne sæson.

’På trods af de seneste sportslige skuffelser, hvilket i øvrigt er en del af sportens verden, må vi ikke opgive håbet, så længe at vi hver eneste dag føler os stolte af at repræsentere den bedste klub i verden’, indledte Laporta.

’Vi vil kæmpe i alle fire turneringer, ligaen, Copa del Rey, Champions League og Supercuppen, og jeg beder jer om, at vise jeres støtte – nu mere end nogensinde før – til spillerne og til vores træner, så vi kan hjælpe dem tilbage på sejrens vej. Sammen kan vi klare det’, forsatte Barca-præsidenten.

’Vores sammenhold er i øvrigt en fælles opgave som gælder alle vores sportsaktiviteter, kvindeholdet, basketball, håndbold, hockey og futsal’, afsluttede Joan Laporta.



.:FORSIDE:.