fbpx
Annonce

Laporta: 'Forlængelsen med Messi går godt'

FCBARCELONA.DK - 17.06.21


Der er fortsat intet afgørende nyt i sagen om Lionel Messi og hans forlængelse med Barca. Onsdag kom præsident Joan Laporta dog med et par beroligende udtalelser, selvom han også slog fast, at man ikke er i mål.

Det var i et interview med catalanske TV3, at Joan Laporta udtalte sig om Lionel Messi. Argentinerens kontrakt udløber som bekendt om blot to uger og han har endnu ikke forlænget kontrakten med catalanerne. Det er dog ikke noget, som bekymrer Laporta.

'Jeg er meget rolig. Lionel Messis støvler kommer til at fortsætte på grønsværen på Camp Nou. Messi er en vindertype, og Barca er det bedste sted for ham at udnytte denne mentalitet' sagde præsidenten indledningsvis.

'Jeg kan ikke se for mig, at Messi afviser en forlængelsen. Det er på ingen måde et scenarie, som jeg forbereder mig på. Han vil blive i Barca, men det er klart, at vi lige som andre store klubber befinder os i en svær situation. Vi skal tænke os godt om og handle klogt. Hvis en række omsætndigheder opfyldes bliver han i Barca'.

'Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at Messi har forlænget. Indtil videre kan jeg sige, at det går godt, men at vi endnu ikke er i mål. Vi er optimistiske og vi ved, at han vil blive hos os. Vi har hentet Agüero, som kommer for at spille sammen med Messi'.

'Nogle af de elementer, som skal opfyldes for at holde på Messi, er et sportsligt projekt som kan vinde ligaen og Champions League, et økonomisk element og sidst men ikke mindst at kunne overholde financial fair play'.

'Jeg ved ikke hvilken dato forlængelsen kan falde på plads. Det ville glæde mig, hvis det blev på min navnedag den 24. juni, som også er Messis fødselsdag. Det må også gerne blive den 29. juni, som er min fødselsdag. Lige nu kan jeg dog ikke garantere, hvordan det ender' sagde Laporta til slut.

// Lionel Messi // Joan Laporta
.:FORSIDE:.