fbpx
Annonce

Laporta: 'Det er værre end jeg havde troet'

FCBARCELONA.DK - 20.06.21

// Joan Laporta


At økonomien i FC Barcelona er under pres som følge af coronapandemien er velkendt, men nu fortæller Barcas præsident Joan Laporta, at det alligevel er værre end han havde forestillet sig. Han varsler drastiske tiltag.

'Klubben er i værre stand end jeg havde troet og jeg havde endda på forhånd forventet, at det ville se svært ud. Der er nogle kontrakter der belaster os meget og der er ting der skal forklares. Der er ting der går igen i kontrakterne. Jeg afviser ikke, at der kommer konsekvenser. Alt bliver lagt frem, for ellers bliver vi medskyldige' udtaler han i et interview med avisen La Vanguardia.

Også spillerlønningerne skal der ses på. 'Vi har opdaget en trup med nogle lønninger, der ikke er i trit med tiden, så der skal jongleres lidt. Disse kontrakter kan ændres og derudover er der metoder, som jeg helst ikke vil bruge, men jeg afviser ingenting, hvis det er bedst for Barca. Med lønninger og afbetalinger på spillere, løber det op i 650 millioner euro og det er mere end vores indtægter' siger han videre.

Med disse udtalelser er det tydeligt, at Barcas økonomi er i en meget alvorlig stand og at det bliver nødvendigt med drastiske tiltag, for at få balance i tingene.

.:FORSIDE:.