Lamine Yamal: 'Der er ingen favorit i finalen’

Simon Arun Vrábel - 12.01.24

Da Raphinha blev skadet i første halvleg af opgøret mod Osasuna, valgte Xavi at erstatte brasilianeren med Lamine Yamal. Det unge angrebstalent kvitterede ved at score målet til 2-0, en scoring han glædede sig over.

Da Raphinha måtte udgå med en lårskade i det 42. minut, havde Xavi både Vitor Roque, João Félix og Lamine Yamal siddende på bænken og mens sidstnævnte kom først på banen som afløser for Raphinha, kom João Félix ind i anden halvleg og lagde op til målet til 2-0.

’Jeg er meget glad for, at vi er gået videre til finalen, og jeg er også glad for mit mål. Efter kampen takkede jeg Félix for hans oplæg, fordi hans aflevering betød, at jeg var helt alene med målmanden’, indledte Yamal ifølge avisen Mundo Deportivo.

’Træneren sagde inden kampen, at vi skulle tro på os selv, og nu har vi tilliden på plads inden finalen, og forhåbentligt kan vi gentage sidste års succes. Vi er ligamestre og forsvarende Supercup-mestre, men der er ingen favoritter i finalen. Hvis vi vinder, vil vi naturligvis blive enormt glade’, forsatte den 16-årige angriber.

Hvis Lamine Yamal og Barca vinder søndagens finale over Real Madrid, vil det allerede være den blot 16-åriges trofæ nummer to, sammen med sidste års ligatitel.