fbpx
Annonce

Koundé: 'Det var vigtigt der kom en reaktion'

FCBARCELONA.DK - 19.01.24

Jules Koundé scorede et flot mål i Barcas 1-3 sejr over Unionistas de Salamanca i Copa del Rey. Efter kampen understregede den franske spiller hvor vigtigt det var, at Barca kom flot tilbage efter skuffelsen i El Clásico.

'Sejren i dag var meget vigtig, for Copa del Rey er klart et mål for os. Det er vigtigt at der kom en reaktion efter vores nederlag og jeg synes vi spillede en god og seriøs kamp, hvor vi gjorde vores arbejde' indledte Koundé.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det blev en svær kamp, for det er en bane hvor Villarreal røg ud. Det var en speciel kamp for hjemmeholdet og derfor lagde de ud med stor energi. Det er et hold der spiller godt, hvis man giver dem tiden til det' fortsatte han.

'Jeg synes ikke vi spillede nogen dårlig første halvleg, men vi var uheldige med at lukke et mål ind. Vi skal kommunikere mere og lukke bedre af mellem vores kæder. Det gode var at der kom en reaktion' sagde Koundé videre.

Til sidst blev der spurgt til kritikken af Xavi. 'Man kan selvfølgelig altid tale om træneren, men det er os spillere der er på banen, så når der er dårlige resultater, er det selvfølgelig vores skyld. I dag var der brug for en reaktion og vi skal fortsætte med samme intensitet' afsluttede han.



// Jules Koundé // Unionistas de Salamanca
.:FORSIDE:.