fbpx
Annonce

Konrad ligner oplagt erstatning for Ansu Fati

FCBARCELONA.DK - 12.11.20

© Getty Images
// Ansu Fati // Konrad

Med Ansu Fati ude i fire måneder med en knæskade, er der mange spekulationer om, hvem der skal tage hans plads. Her ligner Konrad de la Fuente et oplagt bud, for Koeman er begejstret for amerikaneren. 

Når en bærende spiller må sidde ude med en skade, tillgodeser det altid en eller flere af de mere perifære spillere. Hvem skal træde til i fraværet af Fati? Er det Dembélé, Trincao eller måske Braithwaite?

Nu skriver avisen El Mundo Deportivo, at Ronald Koeman har B-holdets Konrad i tankerne. Amerikaneren er en klassisk kantangriber i venstre side og han imponerede sin træner i sæsonstartens træningskampe. 'Hvis jeg skal fremhæve en af de unge, vil jeg pege på Konrad, for jeg kan lide det han laver, men også Pedri og Riqui har en stor fremtid foran sig' kom det f.eks. fra hollænderen efter et opgør mod Girona tilbage i september.

Den blot 19-årige amerikaner kan derfor meget vel stå overfor sin helt store chance, for viser han gode takter når Koeman sender ham på banen, kan det blive det gennembrud som mange mener blot er et spørgsmål om tid.

Lige nu opholder Konrad de la Fuente sig med USA's landshold, hvor han har selskab af sin klubkammerat Sergiño Dest. Her skal de møde Wales og Panama.

.:FORSIDE:.