fbpx
Annonce

Koeman: 'Vi er tæt på at hente Depay'

FCBARCELONA.DK - 17.06.21

// Depay


Alt tyder på, at Barca meget snart kan offentliggøre signingen af Memphis Depay på en fri transfer. Onsdag bekræftede Ronald Koeman endda selv, at man er meget tæt på at hente den hollandske angriber.

Ronald Koeman deltog onsdag i en hyldest af sin far, Martin Koeman, som fandt sted ved Gronningens 50 års jubilæum. Under ceremonien svarede Barca-træneren på spørgsmål, hvor han var særdeles åbenmundet i forhold til Memphis Depay.

'Memphis Depay udtalte forleden nogle ting om sin fremtid og det kan jeg bekræfte. Efter hvad jeg ved at klubskiftet næsten på plads. Vi er tæt på at hente ham, men aftalen er endnu ikke underskrevet. Jeg ville gerne have haft ham i januar, så hvis han kommer nu er det helt genialt' sagde Koeman.

Den hollandske træner referede til de udtalser, som Depay kom med forleden. 'Alle ved, at jeg har været sat i forbindelse med et skifte til Barca i lang tid. Alle ved også, at jeg gerne vil spille for Koeman. Nyheden om mit klubskifte kommer snart' sagde Depay fra EM-lejren.

Når signingen af Depay offentliggøres vil han bliver sommerens fjerde forstærkning. Barca har allerede hentet Eric Garcia, Sergio Agüero og Emerson.

.:FORSIDE:.